Om veilig en vertrouwd aan het verkeer te kunnen deelnemen, zal iedereen een gedegen rijopleiding moeten volgen.

Ris-opleiding

Onze rijschool leidt leerlingen op volgens de rijopleidng in stappen (RIS). Dit is een methode waarbij alle onderdelen van het autorijden in stappen wordt geleerd en zo stap voor stap de opleiding doorlopen wordt. Bij deze methode hoort een rispraktijkboek waarin staat wat de leerling moet kunnen en worden ook de vorderingen bijgehouden aan de hand van stappen. Hier hoort wat huiswerk bij zodat we niet meer dan nodig stilstaan met de auto voor instructie. Zo wordt er stap voor stap geleerd tot het in steeds wisselende situaties zelfstandig toegepast kan worden.

Tussentijdse toets

Het is mogelijk om een tussentijdse toets in te plannen op ongeveer 2/3 van je opleiding. Bij deze toets maak je kennis met een CBR examinator en je kunt vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen op het praktijkexamen.

Machtiging rijschool met Digid

Ga naar www.cbr.nl, klik op DigiD-logo en log in. Vul ons rijschoolnummer 9816F7 in. Jij en wij ontvangen dan een e-mail met een bevestiging van de machtiging.

Speciale begeleiding

Heb je autisme, AD(H)D of aanverwante stoornissen dan ben bij ons aan het juiste adres, maar ook in faalangst zijn wij gespecialiseerd.